Direct aan de slag?
 
 
Geplaatst door Edwin op 25.11.2021

Veilig grote bestanden sturen voor studenten

Ben je student en moet jij wel eens grote bestanden versturen? Wil je voorkomen dat jouw privégegevens op straat terrecht komen? Of ben je inmiddels al slachtoffer van een grote datalek? Verstuur vanaf nu jouw bestanden veilig en AVG-proof! SecuDoc heeft special voor alle studenten in Nederland een gratis oplossing om grote en kleine bestanden veilig te versturen. Lees meer hier over in deze blog!

Digitale veiligheid van groot belang, juist voor studenten!

Met alle activiteiten die we online doen, zoals online shoppen, social media en surfen, laten we steeds meer digitale voetsporen achter. Tegelijkertijd komt er ook meer van onze persoonlijke data op straat terecht. Onlangs is er een groot datalek ontstaan bij de HAN Hogeschool waar 180.000 gegevens in de verkeerde handen zijn gevallen!

Er wordt van je verwacht dat je je persoonlijke gegevens per e-mail met bedrijven en scholen deelt. Dit is tegenwoordig echter niet meer veilig en steeds meer organisaties verwachten van jou dat jij de bestanden op een veilige manier naar hen verzend en ontvangt. Het kan al zijn dat je slachtoffer bent geworden van een datalek en dat je gegevens al te koop zijn op het darkweb. Hoe kan je nou wel je persoonlijke gegevens veilig versturen? 

Verstuur je privé gegevens veilig met SecuDoc

SecuDoc is hét middel om veilig je bestanden van A naar B te versturen! Speciaal voor studenten hebben we gratis SecuDoc Student! Met SecuDoc Student kan je bestanden tot 750 mb gratis versturen. Heb jij nou grote bestanden die verstuurd moeten worden en is het van groot belang dat deze veilig en uitsluitend bij de juiste ontvanger(s) moeten aankomen? Dan kan je dit beter met SecuDoc doen dan per e-mail of WeTransfer! Met SecuDoc kunnen alleen jij en de ontvanger bij je bestanden (zelfs wij kunnen er niet bij).

Wat kan je met SecuDoc?

Met SecuDoc kan je tot 750MB gratis bestanden versturen zoals foto's, contracten, kopie van je passpoort en andere bestanden waar je zorgvuldig met je gegevens om wil gaan. Je bestanden worden versleuteld verstuurd waardoor alleen de ontvanger bij de bestanden kan. Heb je het bestand naar de verkeerde ontvanger per ongeluk verstuurd? Met SecuDoc kan je het bestand weer intrekken. Verder heb je tweestapsverificatie die je kan inschakelen wanneer je dat nodig vindt. Je kan te allen tijde zien wat de status is van je verzonden bestand, dus ook of iemand het al heeft gedownload of niet. Veel plezier met het gebruik van SecuDoc. Gebruik je het zelf met plezier, raad ons product aan aan je medestudenten ;)! 

Share:
 
 
 

De beste oplossing voor bestanden versturen

Begin vandaag nog met het snel, veilig en betrouwbaar versturen van uw bestanden naar uw relaties.

 
De beste oplossing voor bestanden versturen
 

Neem contact met ons op

Wij helpen u graag met alle vragen die u hebt over SecuDoc. U kan ons via onderstaande mogelijkheden bereiken.

  • Bel ons: 024 - 301 02 01

    op werkdagen 9:00 - 17:00

  • Stuur ons een e-mail
  • Volg ons op Social Media