Direct aan de slag?
 

Veilig bestanden versturen als uitzendbureau

Als uitzendbureau ontvang en verstuur je regelmatig bestanden met belangrijke persoonsgegevens en gevoelige informatie. Met SecuDoc kan je (persoons)gegeves veilig uitwisselen met opdrachtgevers én kandidaten. Je kan bestanden veilig versturen en ontvangen en daarnaast is het makkelijk te implementeren binnen jullie uitzendbureau!

  • Eenvoudig te implementeren binnen uitzendbureaus

  • AVG/GDPR-proof, uitsluitend gehost in een NL datacenter

  • Dankzij Boemerang-functie ideaal voor het laten terugsturen van ingevulde contracten

  • Vast bedrag per maand, per maand opzegbaar (afname min. 3 maanden)

 
Veilig bestanden versturen als uitzendbureau
 
 

Waarom SecuDoc noodzakelijk is voor de uitzendbrache

Jullie zijn actief bezig met het werven van nieuw personeel en het beheren van bestaande personeelsdossiers. Bestanden die je als uitzendbureau regelmatig ontvangt zijn bijvoorbeeld CVs en legitimatiebewijzen van kandidaten, voortgangsrapportages, arbeidscontracten en detacheringsovereenkomsten (die je ook graag ingevuld weer terugziet). Waarschijnlijk deel je bepaalde informatie weer met jullie opdrachtgevers, en wellicht al dan niet bewust ook met diverse gemeenten, het UWV, jullie accountant of softwareleverancier.

Deze gegevens worden in vele gevallen nog per e-mail uitgewisseld waardoor de kans op een datalek aanzienlijk is. Met SecuDoc kun je deze bestanden veilig versturen en ontvangen. Zo conformeer je zich zo goed mogelijk aan de AVG-wetgeving. SecuDoc wordt door diverse organisaties in de uitzendbranche gebruikt en bevat vele features die het uitwisselen van bestanden nog makkelijker, professioneler, en veiliger maakt voor jullie uitzendbureau.

 
 
 

Ook AVG-proof bestanden delen in de uitzendbranche

Het verwerken van persoonsgegevens is essentieel voor uitzenbureaus. Uitzendkrachten vertrouwen de persoonsgegevens toe aan jullie uitzendbureau. Sinds de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) in 2018 van kracht is gegaan, ligt de verantwoordingsplicht m.b.t. privacy en veiligheid van de gegevens nu bij uitzendbureaus. Zij dienen aan te kunnen tonen dat zij organisatorische en technische maatregelen hebben genomen om te voldoen aan de AVG en de persoonsgegevens te beschermen. Volgens de voorzitter van de Autoriteit Persoonsgegevens (AP), Aleid Wolfsen, is er een enorme groei in het aantal klachten en datalekken die worden gemeld, en zal de AP in 2019 vaker onderzoek doen en sancties opleggen. Wilt u meer weten over het toekomstperspectief van de AP, u kunt hier het interview lezen (juni 2019). 

Wilt u ook professioneel omgaan met de gegevens van kandidaten? Verstuur AVG-proof bestanden met SecuDoc.

 
Ook AVG-proof bestanden delen in de uitzendbranche
 
 

SecuDoc - binnen één dag geimplementeerd

SecuDoc is makkelijk te implementeren binnen jullie uitzendbureau en  IT-omgeving omdat het een Software-as-a-Service (SAAS) is. Je kunt vanuit een browser snel inloggen op jouw account en vanuit daar eenvoudig en veilig bestanden versturen. Het aantal functionaliteiten waar je gebruik van kunt maken verschilt per abonnement (wij adviseren je graag over welk abonnement het beste bij jullie bedrijf past). De ontvanger hoeft geen account te hebben om bestanden te kunnen ontvangen. Het is ook mogelijk een link sturen om veilig bestanden van jullie relaties of kandidaten te ontvangen. Verder kun je ook SecuDoc aan de domeinnaam van jullie uitzendbureau koppelen, bijv. secudoc.jullieuitzendbureau.nl.

Achter de schermen werken we continu aan nieuwe functionaliteiten voor SecuDoc om ervoor te zorgen dat het versturen van bestanden nog makkelijker en veiliger wordt. Doordat SecuDoc een SaaS is, kunnen we makkelijk updates doorvoeren zodat je altijd met de nieuwste versie werkt.

 
SecuDoc - binnen één dag geimplementeerd
 
 

Gaat jouw uitzendbureau ook bestanden vanaf nu veilig versturen?

Met de meeste SecuDoc abonnementen kun je één of meerdere beheerders hebben voor jullie IT-omgeving. Je kunt dan kiezen welke gebruikers een account krijgen en welke accounts verwijderd moeten worden (bijv. bij een uitdiensttreding). Daarnaast kun je als beheerder eigen verzendprofielen toevoegen om zo het uiterlijk van het portaal en het briefpapier van de e-mails in de huisstijl van jullie uitzendbureau in te stellen.

Heb je alle functionaliteiten uitgeprobeerd en mist je nog belangrijke functionaliteiten? Of heeft nog vragen of wensen als uitzendbureau? Laat het ons weten via sales@secudoc.nl of bel naar 024 - 301 02 01. Wij schakelen snel met jullie uitzendbureau om te kijken in hoeverre we deze functies kunnen ontwikkelen zodat je grote bestanden veilig en snel kunt versturen. Wij werken graag met jullie uitzendbureau samen om ervoor te zorgen dat SecuDoc nog beter bij jullie wensen past.

 
Gaat jouw uitzendbureau ook bestanden vanaf nu veilig versturen?
 
 

De beste oplossing voor bestanden versturen

Begin vandaag nog met het snel, veilig en betrouwbaar versturen van uw bestanden naar uw relaties.

 
De beste oplossing voor bestanden versturen
 

Neem contact met ons op

Wij helpen u graag met alle vragen die u hebt over SecuDoc. U kan ons via onderstaande mogelijkheden bereiken.

  • Bel ons: 024 - 301 02 01

    op werkdagen 9:00 - 17:00

  • Stuur ons een e-mail
  • Volg ons op Social Media